Skip to main content

FTAW Meulengraths Flint

Flint er 3. generation cocker efter Dk FtCh Meulengraths Walisiske Solstorm (Mecca). Flints bedstemor er Dk FtCh Moulfamau Fanny (Fanny).

Flints far er GB FtCh Kiltonbeck Rollo, som vandt det engelske Cocker Mesterskab i 2019. Han er en god størrelse hanhund på ca. 12 kg. efter Steve Winspears egne cockere, generationer tilbage. En hel anderledes afstamning end ellers man finder i f.eks. Wales.

Gareth Davis ( som var ejer af Meccas far GB FTCH Mallowdale Zander) har fortalt mig, at han med held har brugt Rollo på linierne efter Zander. Det virker til, at det er en god kombination. Flint er øjenlyst og er fri for sygdomme, hoftestatus B, albuer 0.

Flint startede sin markprøvesæson i 2021 og opnåede en 3. vinder i Åbenklasse og en 2. vinder i Vinderklasse som sine bedste resultater. Han blev kvalificeret til Cocker Mesterskabet, som fandt sted på Brahetrolleborg Gods den 5. december 2021.

Se stambogen her

3 generationers cockere

Flint ses her sammen med sin mor og bedstemor.
Fra venstre Dk FtCh Moulfamau Fanny. Den brune tæve i midten er datter af Fanny,  Dk FtCh Meulengraths Walisiske Solstorm, som er mor til Flint. Flint er den sorte cocker yderst til højre.