Skip to main content

FTAW Meulengraths Flint

Flint er 3. generation cocker og er efter Dk FtCh Meulengraths Walisiske Solstorm (Mecca). Flints bedstemor er Dk FtCh Moulfamau Fanny (Fanny).

Flints far er GB FtCh Kiltonbeck Rollo, som vandt det engelske Cocker Mesterskab i 2019. Han er en god størrelse hanhund på ca. 12 kg. efter Steve Winspears egne cockere, generationer tilbage. En del anderledes afstamning end ellers man finder i f.eks. Wales.

Gareth Davis ( som var ejer af Meccas far GB FTCH Mallowdale Zander) har fortalt mig, at han med held har brugt Rollo på linierne efter Zander. Det virker til, at det er en god kombination - vi må se, hvordan han udvikler sig.

Flint er i gang med sin første markprøvesæson og har indtil videre opnået en 3. vinder i Åbenklasse og en 2. vinder i Vinderklasse som sine bedste resultater. Han der kvalificeret til Cocker Mesterskabet, som afholdes på Brahetrolleborg Gods den 5. december 2021.

Se stambogen her

3 generationers cockere

Flint ses her sammen med sin mor og bedstemor.
Fra venstre Dk FtCh Moulfamau Fanny. Den brune tæve i midten er datter af Fanny,  Dk FtCh Meulengraths Walisiske Solstorm, som er mor til Flint. Flint er den sorte cocker yderst til højre.