Skip to main content

To champion FT Cocker tæver - mor og datter

DK FTCH Moelfamau Fanny af Meulengrath

Fanny er født 27. februar 2010, og jeg hentede hende i Wales, da hun var hvalp. Hun har fra starten været en utrolig let hvalp og unghund at træne. Nu er hun på de evige jagtmarker, men har sat sit præg - ikke kun i min kennel, men også i avlen. Derfor er hun stadig nævnt på denne webside.

Fanny har tre vinderplaceringer i vinderklasse bag sig og vandt desunden Cockermesterskabet i 2013.

Se mere her​​​​​​​

DK FTCH Meulengrath Walisiske Solstorm

Mecca er født 30. maj 2014 og er efter Fanny og den walisiske hanhund GB FTCH Mallowdale Zander, ejet af Gareth Davis. Mecca er eget opdræt og en sand fornøjelse at træne og gå på jagt med. Hun har fire vinderplaceringer bag sig og har deltaget på Cockermesterskabet flere gange.

Mecca har haft to kuld og jeg har beholdt en hvalp efter begge. Det er planen at hun skal have sit sidste kuld foråret 2021.

Se stambogen her
 

 

To hvalpe efter 'Mecca'

Meulengraths Ragnarok 'Penny'

Penny er resultatet af et kuld, linieavlet på Dk FtCh Moulfamau Fanny. Penny er efter Dk FtCh Meulengraths Walisiske Soltorm (Mecca) og Haycooks Fergus. Fergus har Fanny som bedstemor, og Fanny er samtidig mor til Mecca. Hermed håber jeg på at bringe nogle af Fannys fine kvaliteter frem, uden det bliver for tæt. COI på kuldet er kun på 18%, hvilket er fint for en cocker.

Indtil videre tegner hun fint - lyn hurtig om med et smart søg.
Se stambogen her

Meulengraths Spectre 'Flint'

Meulengraths Spectre 'Flint' er efter Dk FtCh Meulengraths Walisiske Solstorm. Han er en let trænbar og stilfuld hanhund. Flint er i 2021 startet på sin første markprøvesæsson, indtil videre med gode resultater, og er kvalificeret til Cocker Markprøvemesterskabet 2021.
Se mere her